Mijn schoolspullen

Gisteren ben ik met mijn moeder en m’n zusje naar de stad geweest om schoolspullen te kopen voor het komende schooljaar. Het was niet makkelijk dit jaar. Toen ik met vriendinnen in de stad was (nog voor de vakantie) waren we zo benieuwd naar de schoolcampus dat we alvast een kijkje gingen nemen. Ik zag zoveel leuke spulletjes, maar ik kocht ze niet (spijt, natuurlijk). Nu was ik dus weer bij de schoolcampus maar nu waren alle leuke dingetjes weg :-(. 

Als eerste gingen we naar de Hema. Ik vind altijd dat ze daar leuke dingen hebt voor school maar dit jaar viel het erg tegen. De agenda’s vond ik nogal tuttig en druk, ik hou daar zelf niet zo van. Ik heb bij de Hema dan ook de basic spulletjes gekocht, gummetjes (super schattig), potloden, mapje, markers, schriften en het bruine kaftpapier omdat ik die altijd erg leuk vind! Oh, en de desk planner kocht ik ook. Ik vind dat echt heel fijn omdat je dat precies op kan schrijven wat je moet doen.

DSC02674DSC02676

Ik hoopte bij de V&D te scoren voor een agenda en kaftpapier, maar dit viel erg tegen. Ik vond de agenda’s zo stom. Het was of roze en heel erg meisjesachtig, of zwart en heel erg jongensachtig. Er was gewoon geen in between, jammer.

DSC02675

Op de foto hierboven zie je mijn etui van vorig jaar, ik vind hem zo leuk dat ik hem nog een jaartje ga gebruiken. Deze etui is van de Brandy Melville. De passer en de pennen zijn van de V&D.

Onderweg naar de Bijenkorf kwamen we nog langs de Donner, nooit geweten dat ze daar ook schoolspullen verkochten. Maar daar hadden ze (gelukkig) een agenda die ik leuk vond. Hij is van NSMBL en hij heeft allemaal leuke tips en quotes erin zitten, hij doet me een beetje aan m’n blog denken. Je kan de agenda op de foto’s zien, hij is lekker simpel. Misschien vind ik hem daarom zo leuk :-). Nog eventjes gesnuffeld in alle leuke boeken.

DSC02673DSC02672

Bij de Bijenkorf niks leuks gevonden dus toch maar weer terug naar de Donner en de V&D want ik had daar uiteindelijk toch wel leuk kaftpapier gezien. Eigenlijk is het inpakpapier maar dat maakt voor mij niet zo heel veel uit. Het bruine kaftpapier is van de Hema, deze werd alleen in een pak van 3 verkocht. De veertjes is van de Donner en de sterretjes is van de V&D.

DSC02671

Op de terugweg naar het station in alle winkels met tassen gekeken voor een schooltas, geen enkele voldeed aan mijn eisen/wensen (ik ben nogal kieskeurig). Maar vandaag gingen we naar Loods 5 om wat dingetjes voor onze zolder/werkkamer te scoren. Ik liep daar een beetje te snuffelen want ik vind de spulletjes daar altijd super leuk en word er (soms) ook wel een beetje hebberig van. Kom ik zomaar een tas tegen die gewoon perfect is.

DSC02677DSC02680DSC02678DSC02679

Op de foto’s kan je de tas zien. Hij is van zwart leer (ik weet niet of dat het echt leer is) en hij is van het merk Eternel. Op de voor- en achterkant zitten in totaal 4 vakjes en aan de binnenkant zit nog een extra tasje, deze kan je er ook gewoon uitlaten. De tas heeft een korte en een iets langere hengsel, de korte heeft een rits. Wat ik zo leuk vind aan de tas is dat al het metaal zilver is. Bij de meeste zwarte tassen is het goud, ik vind dat niet zo erg mooi. en wat nog mooier is aan deze tas, hij was maar €30,-! Dat is toch een koopje voor zo’n mooie tas?!DSC02681

Op de foto hierboven is te zien hoe hij eruit ziet als ik hem draag. Ik heb hem nu met het korte hengsel over m’n schouder gedaan.

Heb jij al alle schoolspullen gekocht?

Advertenties

2 gedachtes over “Mijn schoolspullen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s