Last minute Halloween looks

Eindelijk begint Halloween in Nederland ook een beetje te leven (Haha, leuke woordgrap 😉 ), maar dan moeten we er wel een beetje eng uitzien. Zeker als je mensen moet laten schrikken. Ik heb een paar looks samengesteld die je makkelijk last minute kan gebruiken. De kleding is heel simpel en je zal het grotendeels al in kast hebben hangen. Voor het gezicht heb je eigenlijk alleen make-up en wat schmink nodig. Perfect voor iemand die van uitstellen houdt en alles dus last minute moet regelen. 

Look #1 biker girl of bokser

Dit is een look die je makkelijk kan maken. Er is ook niet te veel schmink op het gezicht. Het enige wat je hoeft te doen is een blauw oog maken met schmink en make-up. Dit doe je door gewoon de kleuren: geel, groen, blauw, paars, rood en een heel klein beetje zwart op je oog te doen. Je moet wel opletten dat het groen en geel aan de buitenkant van het blauwe oog zit en het paars, zwart en blauw aan de binnenkant. Het rood kan je overal een klein beetje toevoegen. Als je de look iets extremer wilt maken dan kan je bijvoorbeeld nog een grote blauwe plek toevoegen of een snee.

DSC03060 DSC03056 bewerkt

De kleding is het makkelijkst. Voor de biker girl doe je gewoon zwarte kleding aan. Het liefst leer. Zorg ervoor dat je er super stoer uitziet. Doe bijvoorbeeld een donkere lippenstift op. Vlecht je haren of maak het extra wild.

Voor de bokser heb je misschien niet alles in huis. Maar geen paniek, want een beetje improviseren is goed. Doe je sportkleding aan. Het liefst een kort wijd broekje (voetbalbroekje). Vlecht je haren in 2 invlechten en doe bijvoorbeeld een zweetband om je hoofd. Als je bokshandschoenen of dat bokstape hebt kan je dat om je handen doen. Een soort verband zou ook werken. Hoge gymschoenen en je bent er helemaal klaar voor!

DSC03061 DSC03057

Look #2 vampier

Deze look is iets moeilijker, dat komt door de make-up. Maak je ogen met zwarte en rode oogschaduw heel donker. Blend het heel goed en heel ver naar onderen. Dit zal een enger effect geven. Zorg wel dat het echt donker blijft. Het werkt trouwens het beste als je gezicht wat witter is dan normaal. Contour een beetje, maar doe dit niet met je gewone bronzer. Als je dit namelijk doet met een bronzer die wat roder is dan normaal, dan zie je er nog enger uit. Je kan je gewone bronzer mengen met rode oogschaduw of je kan gewoon rode schmink nemen en het mengen met zwart of bruin. Wat jij wilt. Doe een donker rode of zwarte lippenstift op en je bent klaar om ze te laten schrikken.

DSC03043 DSC03044

Qua kleding zal ik je aanraden om vooral zwart met rood te dragen. Bijvoorbeeld rode details of een cape. Als je trouwens geen cape hebt kan je ook een sjaal nemen en die om je nek binden. Een (zwarte of rode) cape hoort wel echt bij een vampier.

Als je het rood in deze look zou vervangen door groen of paars, dan zou je ook als heks kunnen. Zet een puntmuts op en je look is ook hiervoor compleet.

DSC03040 DSC03028

Look #3 Zeemeermin

Voor de mensen die er niet zo eng uit willen zien, heb ik deze look bedacht. Contour je gezicht met paars en turquoise. Maak je ogen heel mooi en sprankelend op. Je kan dit op je eigen manier doen. Kies als kleuren het liefste turquoise, paars en roze. Als je wat glitters hebt kan je dit ook bij je look toevoegen. Stift je lippen ook in dezelfde kleur en voeg ook daar wat glitters toe. Krul je haren of maak een zijwaartse vlecht.

DSC03069 DSC03065 knip

Voor je kleding kan je het heel simpel houden. Doe kleren aan met dezelfde kleuren als je make-up. Als je iets meer op een zeemeermin wilt lijken moet je of een staart maken/aandoen of je kan een maxi skirt aandoen. Dat geeft een goed effect van de staart.

DSC03071 DSC03076

Als je 1 van deze looks namaakt, dan zou ik het erg leuk vinden om te zien! Stuur me dan een foto op instagram (@robinjuliablog)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s